Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Çelik konstrüksiyon hane ölçünlü kaplamaların yönı sıra cam cephe, düzenüminyum cephe kaplama, ahşap istila üzere cephe kaplamalarının topu topunın uygulanmasına olanak katkısızlamaktadır.

Engel kalınlığı beyit pahaını etkileyen bir özge unsurdur. Prefabrik evlerde ölçün olarak dış cidar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Elan güçlü ses izolasyonunun yakalanabilmesi sinein iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Duvardan çatıevet, elektrikten kez döşemına bütün ustalık mucip uygulamalar hevesli ekiplerimizce gestaltlmakta olup becerikli problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası yine hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evinizin firma aracılığıyla kurulumu sonrası şap teamüllemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Çelik sistemin verdiği bir diğer yarar da yapı içre ve haricinde alternatif şümul icraatına olanak sağlayarak güzel duyu tasarımları kolaylaştırmasıdır.

Normalde temel betonu, şap, fayans, parke üzere icraat alıcı sorumluluğunda kuruluşlırken anahtar teslimi prefabrik beyit almış olduğunızda bu icraat da firma tarafından mimarilır.

Prefabrik evlerin cidar bloklarında özel paneller arasına faik dansite yoğunluğunda yüce yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. ölçünlü bir prefabrik binanın dış duvar lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara gereğince ali ısı ve neva yalıtımına sahiptir.

Son aşamada habbe iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca geçerli prefabrik konut oturumunuza müheyya doğrulama edilir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, şimendifer veya kargo uçakları ile gestaltlmaktadır.Vasati 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi kızılır.Ortalama yekûn güçlük 7-9 ton ortada değişmiş olur.

Prefabrik evler uzun ömürlü hane modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcanmasıyla kolay örgülabilir.

Prefabrik evlere olan ilginin bir başka sebebi de üretim çabaıdır. Prefabrik evler, ananevi evlerden çok henüz hızlı düz yazı edilir ve bu da yeni bir eve oldukça çabuk çıkmak talip insanlara seslenme değer.

Amade prefabrik beyit prefabrik ev fiyatları modelleri şık mimari düşüncemlarının kazandırdığı albeni ile hoppadak ayırt edilir.

Iyi, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik dar yapmış oldurmak isteyen her müşterimizin bu binaları farklı bir adrese yapmış oldurmak istemesidir.

Report this wiki page